Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Νέα σειρά LG IPS Monitor

LG IPS Monitor

Στη διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας, η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά LG IPS Monitor.Η σειρά περιλαμβάνει τις οθόνες UltraWide, ColorPrime και Touch 10.

EA93 UltraWide : Η πρώτη στον κόσμο με αναλογία 21:9. Χάρη στις 29 ίντσες, εξασφαλίζει άφθονο χώρο εργασίας και εξαιρετικές δυνατότητες multitasking και multimedia. Επίσης, είναι ιδανική για την προβολή ταινιών και άλλου υλικού widescreen, με αναλογίες που πλησιάζουν οθόνη κινηματογράφου.

ET83 Touch10 : διαθέτει δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειας του εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη χρήση των Windows 8. Οι απλές οθόνες αφής επιτρέπουν χρήση με δύο δάκτυλα,ενώ η οθόνη Touch 10 της LG επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί και τα δέκα του δάκτυλα ταυτόχρονα, πράγμα που μεταφράζεται σε ταχύτερη και πιο φυσική πληκτρολόγηση με το on-screen keyboard.

EA83 ColorPrime : είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τους λάτρεις του κινηματογράφου, τον γραφίστα ή τον φωτογράφο που ζητά την καλύτερη δυνατή απόδοση εικόνας και χρωμάτων. Διαθέτει ανάλυση Wide Quad High Definition (2560 x 1440), αλλά και ακριβέστατη αναπαραγωγή χρωμάτων . Με απλά λόγια, το EA83 ColorPrime είναι ένα εργαστήριο διαχείρισης γραφικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail